Weekend workshop. Het pad van de sjamaan.

Zaterdag 24 en zondag 25 Februari 2024

Workshop Basis Sjamanisme

Het fundament van het sjamanisme.

Jan Bonjer laat deelnemers kennismaken met de basisprincipes en praktische benadering van intercultureel en klassiek sjamanisme, zijnde het spirituele pad van directe openbaring.

De primaire focus van deze inleidende workshop zal liggen op het toepassen van deze technieken voor het reizen naar en het verkennen van de niet-gewone realiteit van de wereld van de sjamaan door middel van de oude kunst van het vliegen van de ziel.

Technieken voor het vinden, werken met en integreren van de eigen helpende geesten, in dierlijke en menselijke vorm, worden aangeleerd, waardoor ze leiding, inzicht en genezing kunnen geven.

Het werk omvat ook een inleiding tot sjamanistische genezing, die voor het zelf en voor anderen kan worden gebruikt, basismethoden voor waarzeggerij en een gemeenschapsgenezingsritueel.

Deze introductiecursus vormt de voorwaarde voor onze vervolgcursussen in klassiek sjamanisme.

Het altaar in het midden van de cirkel

Ook worden er een aantal andere technieken geleerd: Het vorm geven aan rituelen met behulp van spirit. Altaren te maken, verzorgen en zegenen. Ook het gebruik van rituele voorwerpen en het onderhouden van contact met de spirits komen aan de orde.

Met deze workshop als basis kunnen er vele verdiepingsworkshops gevolgd worden. Deze vervolgen zijn o.a. de workshops:  ‘Sjamanisme, de dood en daar voorbij’, Sjamanistisch extractie werk, Sjamanistisch divineren, ‘Soulretrieval’, Sjamanisme en de mandala, Sjamanistische Counseling, ‘Creativiteit en krachtvoorwerpen’ en nog veel meer.
Dit zijn (op soulretrieval na) allemaal weekend workshops.

Deze training maakt je geen ‘sjamaan’, maar het helpt je wel om het pad van de sjamaan te bewandelen, waarheen dat ook moge leiden.

Docent: Jan Bonjer

Weekend workshop
In:

Centrum Yoganesa

Dr Zamenhofstraat 71 (vlak bij metro Oostplein)

Rotterdam

Aanvang les:

10;00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Kosten:

2 dagen € 240,00

Lunch, diner en overnachting zijn op eigen gelegenheid.

Voor meer informatie :
Tel: 06-14443738
Mail: gyanjot@hotmail.com