INSTITUUT VOOR SJAMANISME

Instituut voor educatie, onderzoek, publicatie, fondswerving en verzamelen voor en van het Sjamanisme. Het fundament van het Instituut is gebaseerd op de filosofie van o.a. Michael Harner en Sandra Ingerman wat betreft het moderne westerse sjamanisme; de zogeheten Cross-Culturele en empowerment principes. Het fundament van het Instituut is het Animisme, vredelievendheid, respect voor spirt, medemens en de natuur. Ook is een belangrijk onderdeel de gedachte dat iedereen toegang moet hebben tot het sjamanisme en dat er zoveel vormen van sjamanisme bestaan als er mensen zijn. Het Instituut probeert de mogelijkheid te geven tot verdere ontwikkeling van zowel kwaliteit als kwantiteit in het modern-westerse sjamanisme. Het Instituut staat open voor leraren en leringen van de klassieke culturen, scholen en stromingen in het sjamanisme, zolang deze zuiver, waardevol en hoogwaardig zijn als toevoeging of versterking van het Cross-Culturele en empowerment principe. Het Instituut is een verspreider, ontwikkelaar en verzamelaar van een kwalitatief, zuiver en voor een ieder toegankelijk Sjamanisme.

Workshop Basis Sjamanisme (beginners)

Weekend workshop
-eind 2017

Aanvang les

 

Kosten

2 dagen € 215,00

Lunch, diner en overnachting zijn op eigen gelegenheid.

Voor meer informatie of opgeven voor de workshop:
06-14443738
Mail: gyanjot@hotmail.com
http://www.djoj.nl/html/Activity/Sjamanisme/Jan_Bonjer/JBON11582/Weekend_workshop_Basis_Sjamanisme.htm

Docent

Jan Bonjer

Gedurende deze, ervaringsgerichte workshop, worden de deelnemers geïntroduceerd in het sjamanisme, divinatie en helingtechnieken en vergelijken onderling de ontdekkingen die zij doen, met elkaar.

De focus in deze workshop ligt in het klassieke reizen van de sjamaan, een van de meest indrukwekkende inzicht methodes die door de mensheid wordt gebruikt, om het verborgen universum, dat we alleen uit dromen, mythen en verhalen kennen, te kunnen betreden.

De deelnemers worden geïnitieerd in het sjamanistische reizen met de hulp van de drum en andere technieken. Hiermee ontwaakt de deelnemer de sjamanistische staat van bewustzijn, sluimerende spirituele vermogens, de verbinding met de natuur, hoe je het reizen in de niet gewone werkelijkheid kan benutten voor het herstel van spirituele kracht, het ontvangen van de wijsheid van de spirits en om anderen, onszelf en de wereld te helpen helen.

Met deze workshop als basis kunnen er vele verdiepingsworkshops gevolgd worden. Deze vervolgen zijn o.a. de workshops: ‘Soulretrieval’, ‘Sjamanisme, de dood en daar voorbij’, Sjamanistisch extractie werk, Sjamanistisch divineren (waarspreken), Sjamanisme en de mandala, Sjamanistische Counseling, ‘Creativiteit en krachtvoorwerpen’ en nog veel meer.
Dit zijn allemaal weekend workshops.