Weekend workshop. Het fundament van het sjamanisme.

Workshop Basis Sjamanisme (beginners)

Wegens het Covid 19 virus zijn alle workshops, drumcirkels en helingen voor onbepaalde tijd gestopt.
Weekend workshop. Het fundament van het sjamanisme.

Deze workshop introduceert de deelnemer in de basis principes van het moderne en klassieke sjamanisme, namelijk het pad van directe openbaring en de klassieke zielenvlucht.

Het primaire doel van deze introductie workshop is het leren reizen in en het onderzoeken van de wereld voorbij de sluier, de zo geheten ‘niet gewone werkelijkheid’. Men leert verschillende technieken om te reizen en om verschillende staten van trance te ontdekken onder begeleiding van de drum. Technieken voor het vinden, werken met en integreren van helpende spirits (in dierlijke, menselijke of andere vorm), worden je dit weekend bijgebracht. Dit, om advies, inzicht en heling van hen te mogen ontvangen.

Ook worden er een aantal andere technieken geleerd: om te kunnen helen, om rituelen vorm te geven. Altaren te maken, verzorgen en zegenen. Ook het gebruik van rituele voorwerpen en het onderhouden van contact met de spirits komen aan de orde.

Deze training maakt je geen ‘sjamaan’, maar het helpt je wel om het pad van de sjamaan te bewandelen, waarheen dat ook moge leiden.

Met deze workshop als basis kunnen er vele verdiepingsworkshops gevolgd worden. Deze vervolgen zijn o.a. de workshops: ‘Soulretrieval’, ‘Sjamanisme, de dood en daar voorbij’, Sjamanistisch extractie werk, Sjamanistisch divineren, Sjamanisme en de mandala, Sjamanistische Counseling, ‘Creativiteit en krachtvoorwerpen’ en nog veel meer.
Dit zijn (op soulretrieval na) allemaal weekend workshops.

Docent: Jan Bonjer

[one_third]

Weekend workshop
In:
Aanvang les

10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur

Kosten

2 dagen € 225,00

Lunch, diner en overnachting zijn op eigen gelegenheid.

Voor meer informatie :
Tel: 06-14443738
Mail: gyanjot@hotmail.com