Jan Bonjer

Jan Bonjer

Lessen

Yoga is bewustwording
Centrum Djoj

Dinsdagavond wekelijks
Kundalini Yoga
19.00-20.30 uur

Centrum Djoj

Dinsdagavond wekelijks
Heren Yoga
20.45-21.45 uur

Centrum Yoganesa Rotterdam:

woensdagavond wekelijks
Heren Yoga
19.00- 20.00

Centrum Yoganesa Rotterdam:

Donderdagavond wekelijks
Kundalini Yoga (gevorderden)
18.45-20.15 uur
Kundalini Yoga (beginners)
20.30-22.00 uur

 

 

 

Ik ben de oprichter en eigenaar van Centrum Mudra, opleidingsinstituut voor bewustwording en spiritualiteit. Ik ben opgeleid als een grafisch vormgever, art director en PR consultant.
Ik kreeg rond mijn 40ste een soort droom die in Sjamanistische kringen wel een heilige droom heet. In eerste instantie was het een weg van heling en spirituele ontplooiing, maar langzaam maar zeker stuurde de Spirits mij naar de rol van leraar.

Ik ben docent in vele vormen van Meditatie, Yoga (Kundalini, Hatha, Pranayama,Tibetaanse Hart Yoga, ik heb daar mijn diploma’s en licenties voor gehaald), Meditatief schrijven en tekenen (Mandala’s en Yantra’s), Klanken leer (Schalen/Gong/Geluid training), ademhaling trainingen, een lange opleiding in Sjamanisme en vele andere , soms wat obscuurder, trainingen.

Ik heb een Britse/internationale licentie als Shamanic Practitioner* (na een jarenlange opleiding bij de Foundation of Shamanic studies en het Britse ’The Sacred Trust’ ). En ik maak gebruik van een veelvoud aan Sjamanistische technieken om mensen en dingen te helen en te helpen.

*(Een Shamanic Practitioner is vergelijkbaar met een Sjamaan, alleen wij noemen ons geen Sjamaan o.a. uit respect voor de traditionele Sjamanen.)